tirsdag den 18. maj 2010

Velkomst drinks

Campagne eller cava er jo altid godt og festligt - evt med et hindbær i.

Mimosa, champagne og appelsinjuice - gerne friskpresset! er også god til brunch.

Champgne blandet med blendede hindbær er også lækkert både til velkomst og brunch.

Campari med lemon fanta eller abrikos sodavand

Hvidvin med et skvat gin og hyldeblomst - især forfirsende om somren - evt. med mynteblade i.

Sangria, klassisk, god kraftig spansk rødvin, stil en til 2 kanelstænger i kanden, tilsæt appelsin og citronskiver evt. bananer, fersken, æbler eller andet frugt i skiver og tilsæt fanta efter hvor stærk du ønsker den - hvis det skal være en killer - som de gør i Spanien ryger diverse sjatter sprut ned i såsom cognac, rom og lidt likør - derfor falder smagen så forskelligt ud fra sted til sted.

Sangria lavet på Cava, en flaske cava, der er en udmærket en i Super Best (glemt navnet) til ca 50 DKK, tilsæt melonstykker, hindbær eller jordbær - evt frosne bær - det køler jo lidt! Citron melisse eller mynteblade kan også bruges.

GTI, går heller aldrig af mode gin, tonic, is og en citron- el limeskive

Ingen kommentarer:

Send en kommentar